De Masă corporală Indicator (IMC) – Ce este?

IMC este un acronim, veți vedea o mulțime în lumea de pierdere în greutate și de fitness. Ea vine de Masă Corporală Indicator, și este o modalitate de a determina cât de slab sau gras cineva se bazează pe compoziția reală a corpurilor lor, nu aspectul lor.

Puteți clasifica toate greutatea corpului în două categorii: de grăsime, și nu de grăsime. Ai nevoie de a avea unele de grăsime, dar nu prea mult.

Potrivit multor experți, intervalul sănătos pentru bărbați este de 10-15%. Pentru femei este de 18,5% 24,9%. Pentru ambele sexe, 30% este începutul de obezitate.

Oamenii pot obține „smuls” — jos de 4% pentru concursuri de culturism. E posibil ca scade productia de testosteron și este nesănătos în alte privințe.

Femeile cu un IMC sub 10% riscul de fertilitate și dezechilibre hormonale.

BMINu poti masura IMC-ul cu o scară normală, pentru că scala de măsură de lire sterline, dar nu înălțimea. 200 kg 7 metri om are o mulțime IMC mai mic decât 200 kg 5 metri om.

Există diagrame în multe pierdere în greutate cărți și on-line software-ul de calculatoare. Doar cheie în înălțime și greutate și vor face restul. Cu toate acestea, dacă aveți o mulțime de kilograme de mușchi, aceste standardizate calcule nu va fi corectă pentru tine.

Este, de asemenea, important să ne amintim că IMC nu măsoară distribuția greutății pe corpul tau. Grăsimea abdominală este mai strâns asociat cu probleme de sănătate cum ar fi diabet zaharat și boli de inimă decât este posterior de grăsime. E mai periculos pentru a fi în formă de măr decât în formă de pară.

Există scale speciale, care trimite o ușoară curent electric prin corpul tau pentru a măsura rezistența electrică a corpului. Deoarece non-masa de grasime conduce electricitatea mai repede decât celulele de grasime, scara poate măsura impedanță bioelectrică, combina asta cu greutatea ta și să vină cu o estimare corectă a dumneavoastră procentul de grăsime.

Trebuie să realizezi acest echipament are neajunsuri, chiar și modelele profesionale disponibile pentru profesioniștii din domeniul medical. Aceste mașini să funcționeze mai bine mai hidratat. Dacă nu bei multă apă, sau dacă sunteți un atlet care e transpirat câteva galoane în timpul unui antrenament, această metodă nu va fi la fel de precise pentru tine.

Poti cumpara test pliu de piele etriere pentru a măsura dimensiunea de grăsime subcutanată în flab de-a lungul talia ta — evident un indicator de grasime. Se presupune că grăsimea nu este de 50% din total.

Am auzit că este nevoie de o mulțime de practici, cum ar fi de 200 de ori … să învețe pentru a obține rezultate precise de la ei.

De asemenea, la fel ca standard de diagrame, ipoteza spatele etrierului test este bazat pe oamenii obișnuiți, nu de sportivi care au mult mai puțin de grăsime și mai mult mușchi decât media. Acest lucru înseamnă că pielea ori etrier test nu este atât de precisă pe ele.

Dacă ai nevoie de o foarte precise de măsurare a IMC-ul și-l pot permite, puteți obține o cântărire hidrostatică (sau Hydrodensitometry).

Aceasta implică măsurarea cantității de apă pentru a vă deplasa. Ești cântărit pe teren. Apoi stai pe un scaun care este coborât încet într-un bazin până când nu ești complet scufundat sub apă. Ești mai ușor sub apă, și astfel încât acestea să calculeze diferența.

Acest test este costisitoare și, evident, obtinerea înmuiat în apă nu este ceva ce ai vrea să fi făcut în fiecare săptămână. Dacă ești extrem de obezi, cu toate acestea, acesta poate fi singurul mod precis de a determina adevărata ta IMC. Și singura modalitate de a determina progresul din timp în timp.

Ultima, și cea mai precisă modalitate de măsurare IMC-ul este dual-energy X-ray absorptiometry sau DEXA. Este, de asemenea, cel mai scump. Se trece de două fascicule de raze X prin corpul tău și măsurarea cantității absorbite de țesuturi. Un fascicul este de mare intensitate și alte intensitate scăzută, deci IMC-ul se calculează prin determinarea diferențelor.

Cu toate acestea, cantitatea de raze X de energie utilizate în DEXA este de numai 1/800 de un standard de X-ray, deci, câteva dintre ele ar trebui să nu reprezenta nici un pericol pentru sănătate.

Este ceva în valoare de timp și efort?

Pentru zilele noastre la viața de zi, nu vad rostul. Să recunoaștem, știm cu toții, indiferent dacă suntem supraponderali sau nu. Sau nu ar trebui. Nu ai nevoie de un grafic IMC sau calculator, nemaivorbind de raze X, să se uite în jos și a vedea burta ta este lipit. http://povestideslabire.info

Poate că, dacă știi că ești mult mai grasă decât ai vrut să recunoști va motiva să piardă în greutate. Dacă este așa, asta e bine. Nu te mai amagii.

Odată ce ați începe un plan de alimentatie sanatoasa si program de exercitii fizice moderate, puteți monitoriza progresul de pas cu pas pe o scară de măsurare talie cu o banda, și să observe cât de bine te simți.
Install Yandex.Translate on your mobile phone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *